Flevo Trade Service BV

Flevo Trade Service staat al meer dan 15 jaar bekend als toonaangevende transportdienstverlener in de lokale food- en agrarische industrie. Met een nieuw team en frisse start blijven wij werken aan de groei van ons bedrijf. Flevo Trade Service zet zich optimaal in voor zijn klanten, om logistieke processen te versnellen met een professionele en vertrouwelijke aanpak.

Deskundig douane-expediteur
Nederland is een land van doorvoer en handel, daarom is een vlotte en betrouwbare afhandeling van douaneformaliteiten heel belangrijk. Flevo Trade Service is als douane-expediteur deskundig bij het vervullen van douane- en andere formaliteiten bij de in-, uit- en doorvoer van goederen. Daarnaast adviseert Flevo Trade Service haar klanten bij de voorbereiding en uitvoering van in- en uitvoerprocessen.

,,Wij helpen graag bij het internationaal ondernemen. Onze klanten kunnen hun papieren zonder zorgen aan ons geven, het is in vertrouwde handen. En het fijnste: wij regelen de rest!’’
Dirk Visser, directeur van Flevo Trade Service

Gespecialiseerd in de agri- en foodindustrie
Flevo Trade Service heeft zich als allround transportdienstverlener sterk gespecialiseerd in de food- en agrarische foodindustrie. De jarenlange kennis en ervaring binnen deze branche bieden onze klanten vele voordelen. In sommige gevallen betreft dit bederfelijke producten, dus flexibiliteit is vereist. Flevo Trade Service werkt ook daarom oplossingsgericht en betrokken en beschikt niet over een 9-tot-5-mentaliteit.

FTS

Dirk Visser, Flevo Trade Service

Waarom Flevo Trade Service BV

Waarom kunt het best kiezen voor Flevo Trade Service BV bij het afhandelen van transport en douanecontact?

Ons motto is: Wij doen er altijd een schepje bovenop, om u alleen de béste service te bieden.

Wij gaan altijd professioneel en vertrouwelijk om met uw transport.

Zaken kunnen hierdoor snel en efficiënt worden afgehandeld.

Flevo Trade Service beschikt over kennis en ervaring binnen de transportbranche.